06-07 червня 2017 року учнями 10-х класів Березнівського НВК "ЕГЛ-ЗОШ І-ІІ ступенів" було здійснено похід по мальовничим та історичним місцям Березнівщини та поліської січі УПА. Маршрут почався із села Богуші Березнівського району, куди учні разом із керівниками походу дібралися автобусом. Перша зупинка була біля легендарного дуба без "ствола", під яким в свій час таборувався воєначальник Сидор Ковпак. Після цього пройшлися по місцям польськиї застави та дзотів. Подивилися на польську переправу "бики" та здійснили брід через річку Случ, в місці де впадає річка Бобер.

Табір учасники походу розбили біля водосховища одразу ж після короткого відпочинку. Учні мали змогу подивитися на дамбу, покупатися, подивитися на міцеві мальовничі краєвиди. Учні Новак Андрій та Козачок Андрій показали свій майстер клас із приготування кулішу та плову. Також увечері було частування шашликом, українські та повстанські пісні біля ватри. 

Нічне чергування було проведено п'ятірками із учнів та керівниками походу. 

Наступного дня, опівдні, табір було зібрано і вирушили в зворотньому напрямку до села Князівка Березнівського району. В селі було проведено екскурсію. Після чого автобусом учасники екскурсії були відвезені по домівкам.

Отже, похід був дуже цікавий та насичений. Було пройдено 22 км. (ФОТО)

Керівники: учитель ЗВ - Братчиков С.О., класний керівник Лазарець О.Ю., учитель фізкультури - Чубай О.Ю.

 

Просмотров: 647 | Добавил: SANYA | Дата: 13.06.2017 | Комментарии (0)

12 червня 2017 року в холі закладу Березнівського НВК ”ЕГЛ-ЗОШ I-II ступенів ” дирекція ліцею та класні керівники 9-А і 9-Б класу урочисто привітали ліцеїстів із випуском.38 ліцеїстів отримали свідоцтво про базову загальню середню освіту.

     

 

Категория: Новини | Просмотров: 513 | Добавил: SANYA | Дата: 13.06.2017 | Комментарии (0)

close