Пора, яку ще називають золотою.

   

      Довкола усе змінюється. Осінь, мов художниця, розмалювала дерева в жовто-червоний колір. Листя поволі опадає на землю. Птахи відлетіли в теплі краї, не чути їхнього голосного співу. Горобці злітаються на червону горобину та калину.

   Людям осінь принесла щедрий урожай. У садах і городах  доспіли овочі і фрукти.

       Так і в нашому ліцеї відбулася виставка «Дари золотої осені». Було представлено чудо- композиції з яблук,груш, слив . Гарбузи перетворилися на корзини з овочами,квіти доповнювали композицію ароматами та барвами. А галявина з білих грибів показала красу лісу. Ми були щасливі що подарували відвідувачам гарний настрій.

 

***   

 

 

   Чарівниця осінь усе змінює на свій лад. Ось зелені листочки стали жовтими. А то й зовсім червоними. Як тільки пролетить вітерець, листя вкриває землю, кружляючи в осінньому танці.

 

    Хоч восени багато птахів летять в теплі краї, високо в небі прощально махають крильми. Звеселяють нас горобчики, з лісів спішать синички, щоб люди себе знову змогли відчути помічниками пернатих друзів.

 

    У садах наливаються соком пізні яблука на щедрий врожай. На поля виходять щасливі трударі, вони радіють цій порі.

 

   По золотих деревах скачуть прудкі жовтогарячі білочки. Вони не мають часу сумувати: грибів, горішків вдосталь, щоб зробити зимові запаси.

 

    Чарівниця осінь золотою палітрою навіює надію, бо потім знову настане весна.

Категория: Новини | Просмотров: 398 | Добавил: SANYA | Дата: 15.09.2017 | Комментарии (0)

close