У 9-Б класі 04.10.2018 року на годині спілкування класним керівником Овдійчук Л.Б. було проведено бесіду з практичними завданнями на тему: «STOP булінг!».
     До булінгу може бути схИльний будь-який організований колектив, це може відбуватися в школі, в шкільному таборі, у власному дворі поза уроками; мабуть, не існує серед нас людини, яка б не стикалась з цим явищем навіть у якості свідка. Булінг - широко розповсюджене явище та, в той же час, залишається невидимим. Це відбувається через сором, беззахисність постраждалого та байдужість оточуючих. На жаль, дехто, особливо той, хто пережив фізичне або психологічне насильство у дитинстві, все ще вважає випадки булінгу частиною ініціації у доросле життя або звичайним явищем у житті колективу. 
     В ході бесіди з дітьми висвітлювалась інформація про те, що таке булінг, яких видів він буває, як відрізнити його від звичайного конфлікту, який можуть вирішити підлітки власноруч, яким чином захищати свої особисті кордони, чому булять, як допомогти об’єкту булінгу та що робити з агресором, як запобігти булінгу у подальшому, продемонстровано, за допомогою самих учнів, дієвість вправи «stop-talk-walk», яка допомагає попередити направлену агресію.

Категория: Новини | Просмотров: 338 | Добавил: SANYA | Дата: 04.10.2018 | Комментарии (0)

close