05.09.19 р. в центральній районній бібліотеці відбулося засідання «круглого столу» з нагоди 30-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову».

     

Участь у заході взяли активісти Народного Руху України за перебудову, голова Березнівської райдержадміністрації Віталій Люшин, учнівська молодь 9-А класу Березнівського НВК «ЕГЛ-ЗОШ І-ІІ ступенів», представники громадськості.

На початку присутні переглянули тематичний відеоролик.

Потому про історію створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову» розповіла вчителька історії Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Алла Бортманська.

Присутні на заході учасники тих подій Віктор Сухан, Олександр Кравчук, Андрій Шабатюк, Леонід Ваврик, Петро Ціпан, Богдан Дідич поділилися своїми спогадами про зародження Руху у Березнівському районі і закликали молоде покоління зберігати та активно відстоювати національні цінності українського народу. Також учасники «круглого столу» мали змогу переглянути фотоматеріали та книжкову виставку «За волю України. 30 років Народному Руху України».

Насамкінець відбулося покладання квітів до пам’ятної дошки В’ячеславу Чорноволу, пам’ятників та пам’ятних знаків борцям за свободу і незалежність України.

Категория: Новини | Просмотров: 286 | Добавил: SANYA | Дата: 08.09.2019 | Комментарии (0)

close