19:37
Поїздка до міста Кам'янець-Подільський

   

Подорож... Я дуже люблю мандрувати. Завдяки своєму навчальному закладу та екологічному проекту "Батарейки, здавайтесь!" учні 6-Б класу разом із класним керівником активно долучились до доброї справи :-)

 

Священник Назарій Момотюк та адміністрація Березнівського економіко-гуманітаного ліцею приготували сюрприз-подарунок – це поїздка до міста Кам'янець-Подільський. Враження просто неймовірні! Дорога сягала 400км в одну сторону, проте нам не було сумно.

Їхало 26 діток разом із дорослими. Про нас піклувалися). Мандрівка зачарувала своїми краєвидами. При в'їзді в місто ми побачили безліч красивих парків та скверів. Згодом зупинилися біля дуже красивого місця, аби поснідати. Саме тут розпочалися наші перші позитивні враження від подорожі.... Фонтан! Він був великий, а поблизу можна було походити по водичці та похлюпатися. Ми поїли, набралися сил і вирушили на екскурсію.

Нашим екскурсоводом була Тетяна. Так цікаво було послухати історію дуже красивого міста та його визначних пам'яток. Перше, що ми побачили, це Кам’янець-Подільську фортецю, Петропавлівський Римокатолицький катедральний собор, церква Св.Ап. Іоана Богослова ПЦУ, стару частину міста і стару вулицю. Далі відвідали ратушу, ворота до виїзду та в'їзду до Кам'янця-Подільського, замковий найвищий та найстаріший міст України. Це було дуже цікаво! Дорогою до замку усі заходили до маленьких магазинчиків, де придбали сувеніри на пам’ять.

Особисто мені дуже сподобалося в Кам'янці-Подільському через те, що там дуже привітні люди, чистота і багато красивих місць. Особливо мене захопила природа, вона там надзвичайна! Я дуже рада, що мала таку можливість відвідати ще одне незнайоме мені містечко України.

Хотілося би подякувати також священнику Назарію, усій недільній школі та моєму навчальному закладу за організацію незабутнього дня.

Ще раз дякую!

Гурин Дарина, учениця 6-Б класу Березнівського НВК «ЕГЛ-ЗОШ І-ІІ ступенів»

Категорія: Новини | Переглядів: 415 | Додав: SANYA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close