22:19
Підсумки всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок"

   Тонкий знавець дитячої психології В. О. Сухомлинський стверджував, що "Перша заповідь виховання – дати дітям почуття власної гідності". Тому 5-А клас вирішив взяти участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді "На урок" з таких предметів: математика, інформатика та "Безпечний інтернет". Дехто з учнів попробував свої сили з предмету англійської мови. Зі слів самих учнів, завдання були дуже цікаві. (Facebook)

     

   Щодо результатів, то діти показали дуже хороший результат та отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікати учасника, за що їх і вітаємо. А саме :

   - з математики взяли участь 11 учнів, серед яких 7 призерів (4 - І ступеня, 2-ІІ ступеня, 1 - ІІІ ступеня). Такі учні, як Натяжко Катерина (2 місце в області, 141 в Україні серед 7735 учасників), Радіо Максим (8 місце в області), Бондаренко Микола (10 місце в області) набрали 100 зі 100 балів.

   - з інформатики взяли участь 14 учнів класу, серед яких 5 призерів (2 - І ступеня, 2 - ІІ ступеня, 1 - ІІІ ступеня). Такі учні, як Матвійчук Ангеліна (7 місце в області, 131 місце в Україні серед 7726 учасників) набрала 100 балів із 100, та Натяжко Катерина (16 місце в області) набрала 96 балів.

   - двоє учнів Колесник Артем та Марковець Анна забажали взяти участь з теми "Безпечний інтернет" та стали переможцями даної олімпіади, та отримали дипломи ІІ та ІІІ ступенів відповідно. Цим вони показали, що дійсно вони вміють безпечно поводити себе в мережі Інтернет. 

     

Категорія: Новини | Переглядів: 318 | Додав: SANYA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close