19:47
Подорож до Луцьку!

15 вересня відбулася екскурсія до м.Луцьк з учнями 6-Б класу, класним керівником Алісою Олександрівною та батьками. (ФОТО) (Facebook)

До програми поїздки входила екскурсія з гідом по місту. Прогулювались по пішохідній вулиці Лесі Українки. Ця вулиця сполучає центр зі Старим Містом, де розташований будинок луцьких підприємців Кронштейнів. Проходили по Братському мості, торговій площі, де змогли відвідати першу аптеку. Познайомились із релігійною історією міста і змогли побачити кілька церков. Біля річки Стир зустрілися з відомим скульптором Голованем та помилувались його садибою або «Химерним будинком з химерами».  Найцікавішою частиною у м.Луцьк був замок Любарта. Варто зазначити, що Луцький замок здобув перше місце у Всеукраїнському конкурсі "Сім чудес України: замки, палаци, фортеці" у номінації "замки".

     

По дорозі із Волинського обласного центру ми відвідали туристичний комплекс «Скольмо» у м. Клевані. Це великий ресторанно-готельний комплекс, на території якого діти могли відпочити, погратись на ігровому дитячому майданчику. Смакували кулішем та шашликом, який батьки приготували на мангалі у «Скольлмо».  Пікнік видався дійсно славним!

Дякуємо батькам учнів 6-Б Олех Владислави (Валентині Петрівні та Євгенію Григоровичу) та Сидорчука Богдана (Валерію Васильовичу) за активну участь в організації гарячого харчування та супроводжуванні дітей.

     

Останнім місцем у нашій подорожі був «Тунель кохання». За декілька кілометрів на схід від селища Клевань ми відвідали стару залізничну колію. Вона завдовжки 4 кілометри і тягнеться до Оржівського деревообробного комбінату. Вздовж цієї колії неспроста ростуть дерева. Раніше у довколишніх селах розташовувались військові бази, дорогу до яких замаскували деревами. Їх з двох боків постійно підрізали, тому вони почали густо рости вгору. Через деякий час дерева утворили «живий коридор». Таким чином, на кілометровому відрізку залізничної смуги з'явився тунель.

     

 

Категорія: Новини | Переглядів: 412 | Додав: SANYA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 volodimirt9 • 09:02, 21.09.2018
good
avatar
close