09:46
«Крок — освітня гра з протидії насильству»

@etc.dev https://www.facebook.com/Et.cetera.dev
Протягом 7-17 лютого учні 8-11 класів Березнівського – економіко гуманітарного ліцею мали нагоду стати одними з перших, хто зміг протестувати гру «КРОК» разом з практичним психологом закладу Людмилою Новачок, яка увійшла до двадцятки амбасадорів проєкту «Крок — освітня гра з протидії насильству» у Рівненській області.

У грі «КРОК» змодельовано ситуації, що передують насильству, з яким можуть зустрітися діти та підлітки. Вони мають змогу самі оцінити, як почували себе герої, чому вони діяли так чи інакше, на кому лежить відповідальність за події. (ФОТО) (Facebook)

     

Розробка гри здійснюється у межах проєкту «Крок — освітня гра з протидії насильству», що впроваджується ГО «ЕТ СЕТЕРА» за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Проєкт реалізується у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra, молодіжним центром Lviv Open LabНаціональний університет «Острозька академія»Рада жінок Донеччини та Острог - Молодіжна столиця України 2022

#КРОК_etc @etc.dev

https://www.facebook.com/Et.cetera.dev

Категорія: Новини | Переглядів: 93 | Додав: SANYA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close