Протягом 01.03.21 - 05.03.21 в нашому закладі було проведено методичний тиждень суспільно-гуманітапних наук. Вчителі української мови та літератури Рибчинська М.С., Тарасюк Л.В., Люшина В.М., Кричильська В.С. провели змістовні заходи, приурочені рідній мові та творчості Т. Шевченка: філологічний челендж "У рідній мові - мир і благодать", флешмоб "Крилате слово Кобзаря", квест "Шевченко знаний і незнаний", конкурс ерудитів "Найкращі знавці творчості В. Нестайка".

     

Учителі історії та правознавства Прокопчук О.О. та Новачок Р.М., а також психолог закладу Новачок Л.В. організували проведення різноманітних заходів з метою зацікавлення учнів суспільними предметами: музейний урок в рамках реалізації профорієнтаційного проєкту "Від мрій до дій" (10- Б клас), інтелектуальна гра-віктопина "Знавці історії козацтва", година психолога "Професія для людини чи людина для професії? "

Прищеплюючи інтерес до творів світового письменства, вчитель зарубіжної літератури Науменко Л.Л. провела усний журнал "Краса, ніжність, весна" (до Міжнародного Дня 8 березня), а також зустріч у поетичній кав'ярні "Через віки з любов'ю" (До Міжнародного Дня поезії). (ФОТО) (Facebook)

Категория: Новини | Просмотров: 160 | Добавил: SANYA | Дата: 14.03.2021 | Комментарии (0)

close