Нещодавно під час осінніх канікул класними керівниками Березнівського економіко-гуманітарного ліцею Прокопчук О.О. та Овдійчук Л.Б. було організовано екскурсію в місто Рівне. Учні 6-Б і 7-Б класів відвідали Рівненський академічний український музично-драматичний театр, де переглянули виставу «Полліанна» (Елеонор Портер).

     Це п’єса на 2 дії. Розповідається про веснянкувату, але загалом звичайну дівчинку. Проте лише на перший погляд вона така, як усі її однолітки. Насправді ж дівчина - невгамовна, надзвичайно сонячна, позитивна сила, яка змінить життя похмурого, сірого містечка.

     Це вистава про те, як дитина здатна змінити світогляд дорослого, як дитина здатна вплинути на дорослих, аби вони подивились на світ по іншому. Учні з цим твором вже ознайомилися на уроках зарубіжної літератури, та вони були вражені, як вдало було передано основну думку твору.

     Всі присутні отримали надзвичайне задоволення від перегляду. Це неймовірна вистава, яка вражає щирістю Полліанни, позитивним поглядом на світ. Як же не вистачає нам цього в сучасному житті.

Дякуємо за кожен момент п’єси! За приємні емоції!

Низький уклін кожному, хто долучився до створення цієї вистави.

Браво!Браво!Браво!

Категория: Новини | Просмотров: 572 | Добавил: SANYA | Дата: 08.11.2016 | Комментарии (0)

close