Учні 6-Б класу дуже чекали свята 8 березня. Готувалися і хлопчики, і дівчатка. Заздалегідь дівчатка привітали вчителів стінгазетою та розмістили її в холі. А хлопчики прикрасили клас кульками, записали теплі слова на дошці та підготували вітальну програму з віршами, квестами та конкурсами для однокласниць.

     
 

Найцікавіша частина чекала нас у піцерії «Пилорама», де для дітей відбувся цікавий захід – майстер-клас з виготовлення піци. Учням показали як працюють піца-майстри, або ж піцайоло (іт. pizzaiolo) – спеціалісти з приготування піци.
Кожна дитина самостійно створила свою власну піцу, яка через декілька хвилин вже приготована лежала на столі і чарувала своїм ароматом та апетитним виглядом. Впорались діти швидко та вміло, а потім так же швидко з’їли смачненьку піцу.

     

На цьому святкування не завершилося. Хлопчачий колектив 6-Б класу нагородив дівчаток грамотами, які підкреслили їхні чесноти, позитивні риси, таланти та чарівність, а саме грамотами Голос класу, Художник класу, Міс Русалонька, Міс Попелюшка, Міс Грація і т.д.

Особлива подяка батькам 6-Б класу Булці Валентині Анатоліївній, Литвинчук Ірині Адамівній, Романович Аллі Панасівній, які з задоволенням відвідали наш захід. Така форма роботи безумовно допомагає будувати міцний трикутник батьки-діти-вчителі. До нових зустрічей! (Фото) (Facebook)

Категория: Новини | Просмотров: 329 | Добавил: SANYA | Дата: 10.03.2019 | Комментарии (0)

close