Цей навчальний рік був цікавий і незвичний не тільки організацією дистанційного навчання, а й тим, що багато планів і ідей приходилось реалізовувати по-іншому.

Наприклад, Владислав Шевчук, учень 10 – А класу, ставши призером ІІІ обласного етапу та виборовши перемогу у відбіркових змаганнях, готувався 15 березня їхати до м. Херсон на IV етап IX Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Та 12 березня в країні оголошують карантин, в зв’язку з пандемією… Звісно було дуже прикро за невикористані можливості, на які було затрачено не мало сил, часу, знань…

Та авторський колектив і журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій запросили всіх учасників обласних команд, які були заявлені на участь у IV етапі IX Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, взяти участь у Всеукраїнській on-line олімпіаді «IT 2020», яку було проведено 14 травня 2020 року о 15:00 за структурою ІІ туру 4 етапу IX Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій:

  • декілька окремих задач в доданках MS Office 2019;
  • завдання з WEB-технологій (додатково за бажанням).

Олімпіада «IT 2020» була підготовлена авторським колективом та журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій на громадських засадах. Кожен учасник отримав диплом Всеукраїнської on-line олімпіади «IT 2020» і аналітику змагань в діаграмах і порадах (без даних учасників, регіонів тощо). Аргументували це тим, щоб для отримання реальних результатів своєї роботи, кожен з учасників дотримувався правил академічної доброчесності (тому диплом має виключно підтвердження участі і не дає рейтингової оцінки).

- https://ikt.edu.vn.ua/it2020/index.php?type=statistic

- ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 214 | Добавил: SANYA | Дата: 09.06.2020 | Комментарии (0)

close