Описание: E:\1462345210_grskmsbkrrw.jpgУсім привіт! Мене звуть Віта і я стала фіналістом програми FLEX у 2020-2021 н.р.
FLEX- це програма культурного обміну, яка дає можливість українським школярам протягом одного навчального року навчатись у школі в США, проживаючи в американській родині.
Розпочну свою історію з першого туру, який проходив 21 вересня у м. Рівне. Процес тестування розпочався із загальної презентації програми, де нам детально розповіли про усі правила й аспекти участі в культурному обміні. Згодом нас запросили по черзі у кабінети для проведення першого туру конкурсу. Перший тур – це невеликий письмовий тест з англійської мови. Дочекавшись своєї черги, я зайшла у клас та отримала листочок із завданнями. По закінченню тесту нам повідомили, що інформацію, чи пройшли ми у другий тур, можна буде знайти на їхньому сайті, а також вони будуть вивішені на дверях школи. Тому, коли я відправлялася додому після прогулянки з моїми друзями, моя мама зателефонувала мені та повідомила, що моє ім'я знаходиться у списку. Пам'ятаю, як я спершу не повірила словам моєї мами та вирішила зайти на офіційний сайт програми, щоб перевірити цю інформацію. Коли все-таки це виявилось правдою, я була насправді щасливою.
Другий тур проходив наступного дня знову у 15 школі. Нам роздали наклейки з новими цифрами та сказали, що саме за цими номерами комісія у Вашингтоні буде перевіряти наші роботи. На цьому етапі нам потрібно було написати 3 есе англійською мовою на запропоновані теми та заповнити невелику анкету. Обмеження по часу було 45 хвилин. По закінченню написання робіт нам повідомили, що, якщо ми пройдемо у третій тур, нам зателефонують.

Дзвінок від працівника програми обміну отримала моя мама, адже я тоді була на заняттях і, коли я побачила незнайомий номер, то вирішила, що хтось помилився. Тоді я навіть і не підозрювала, що цей абонент повідомить мені таку радісну новину. Третій тур проходив у два етапи та його можна вважати найцікавішим і найвеселішим за весь час відбору. У перший день відбувалась зустріч з учасниками та їхніми батьками, на якій детальніше розповідали про програму та роздали анкети, на заповнення яких у нас було два тижні. Крім того, нам знову потрібно було написати два невеликих твори на запропоновані теми та стандартний тест IELTS з англійської мови, який складався з аудіювання та пись ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 2111 | Добавил: SANYA | Дата: 16.06.2020 | Комментарии (0)

Вітаємо Радіо Віту (ученицю 10-В класу, фіналістку програми майбутніх лідерів FLEX 2020-2021) та вчителя англійської мови Федорчук Алісу Олександрівну з перемогою!

Описание: E:\1462345210_grskmsbkrrw.jpgПрограма обміну майбутніх лідерів (FLEX) - це програма для учнів загальноосвітніх шкіл двадцяти країн, яка фінансується урядом Сполучених Штатів. FLEX надає школярам стипендії, які дають їм змогу поїхати до Сполучених Штатів, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати у американській родині.

https://americancouncils.org.ua/programs/future-leaders-exchange-program/

Також хочемо подякувати усім учасникам відбіркових турів, які не ввійшли у число переможців. Дякуємо Євтушок Дарині, учениці 9-Б класу (вчитель Федорчук Аліса Олександрівна) та Романович Поліні, учениці 10-В класу (вчитель Ільчук Марія Петрівна), які пройшли всі ІІІ тури!!!

Радимо взяти участь у програмі FLEX восени 2020 року, якщо ви відповідатимете вимогам. Бажаємо успіхів!!!

  

Категория: Новини | Просмотров: 479 | Добавил: SANYA | Дата: 16.06.2020 | Комментарии (0)

close