16:26
Вселіцейні змагання

Під закінчення навчального року в закладі було проведено Вселіцейні змагання по різних категоріях, а саме: настільний теніс, кіберзмагання по BrawlStars та Counter Strike Source, а також інтелектуальне шоу "Поле". Цілий тиждень учні змагалися між собою за першість в певній категорії.

Змагання розпочалися саме з настільного тенісу, в якому учні різних класів спробували сили в даній номінації. Переможцем якої став учень 10-А класу Радіо Максим

В наступні 2 дні відбулися довгоочікувані ліцеїстами кіберзмагання . По BrawlStars було зареєстровано 10 команд та 7 команд по Counter Strike Source. Переможцями мобільної гри стали учні з 9-А класу в складі команди EVA. 2 місце - команда Bulls. 3 місце - команда "52".

В CSS у важкій фінальній грі переможцями стали учні 11-А класу в складі команди Workers. І в 1 остаточний бал від них відстали учні 9-Б класу в складі команди Cloud, які зайняли почесне 2 місце.

У завершення тижня змагань - було проведено інтелектуальну гру-шоу "Поле", в якій 30 учнів закладу змогли перевірити свою ерудованість, кмітливість, знання, а також швидкість реакції в дуелях по різним категоріям. І в нелегкій боротьбі переможцем став учень 5-А класу Свиридюк Назар, який відстояв і свої клітинки і в кінцевому результаті зайняв територію всього поля.

Діти весело та з користю провели цей час та отримали хороші емоції, а переможці в свою чергу отрималии нагороди (ФОТО) (Facebook)

     

 

 

Переглядів: 45 | Додав: SANYA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close